[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Miresevini ne Royal Hotel” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23222222″ google_fonts=”font_family:Lato%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_separator color=”custom” border_width=”5″ el_width=”10″ accent_color=”#b71234″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_custom_heading text=”Hotel Royal ndodhet ne Radhime me nje largesi vetem prej 1 minute nga bregu i detit.Hoteli ofron ambjente komode dhe teper te rehatshme per te kaluar disa momente relaksuese larg rremujes dhe zhurmave.Hoteli ofron tre tipe te ndryshme te dhomave si dhome dopio,dhome treshe,dhome katershe.” font_container=”tag:p|text_align:center|color:%23222222″ google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=”28px”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default” full_width=”stretch_row” content_placement=”bottom”][vc_column width=”1/3″][ult_content_box box_shadow=”horizontal:px|vertical:px|blur:px|spread:px|color:#f7f7f7|style:none|” hover_box_shadow=”horizontal:px|vertical:px|blur:px|spread:px|color:#f7f7f7|style:none|” bg_color=”#ffffff”][vc_single_image image=”118″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Hotel” font_container=”tag:h4|text_align:left|color:%23222222″ google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:600%20bold%20regular%3A600%3Anormal”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_empty_space height=”15px”][vc_separator color=”custom” align=”align_left” el_width=”80″ accent_color=”#222222″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_custom_heading text=”Hotel me tre yje i vlersuar nga agjensite me te mira nderkombetare. Dhomat jane teper komode dhe te arreduara ne menyre bashkekohore.” font_container=”tag:p|text_align:justify|color:%23222222″ google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_empty_space height=”12px”][/ult_content_box][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ult_content_box box_shadow=”horizontal:px|vertical:px|blur:px|spread:px|color:#f7f7f7|style:none|” hover_box_shadow=”horizontal:px|vertical:px|blur:px|spread:px|color:#f7f7f7|style:none|” bg_color=”#ffffff”][vc_single_image image=”70″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Restorant” font_container=”tag:h4|text_align:left|color:%23222222″ google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:600%20bold%20regular%3A600%3Anormal”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_empty_space height=”15px”][vc_separator color=”custom” align=”align_left” el_width=”80″ accent_color=”#222222″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_custom_heading text=”Restoranti ndodhet ne katin e pare te hotelit duke ofruar ushqime teper cilesore me baze prodhimet e detit por edhe kuzhinen tradicionale.” font_container=”tag:p|text_align:justify|color:%23222222″ google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_empty_space height=”12px”][/ult_content_box][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ult_content_box box_shadow=”horizontal:px|vertical:px|blur:px|spread:px|color:#f7f7f7|style:none|” hover_box_shadow=”horizontal:px|vertical:px|blur:px|spread:px|color:#f7f7f7|style:none|” bg_color=”#ffffff”][vc_single_image image=”75″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Plazh Privat” font_container=”tag:h4|text_align:left|color:%23222222″ google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:600%20bold%20regular%3A600%3Anormal”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_empty_space height=”15px”][vc_separator color=”custom” align=”align_left” el_width=”80″ accent_color=”#222222″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_custom_heading text=”Plazhi ndodhet vetem 20m larg hotelit. Uji i kristalte dhe rrezet e diellit do te ju bejne te dashuroheni me kete vend teper special.” font_container=”tag:p|text_align:justify|color:%23222222″ google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_empty_space height=”12px”][/ult_content_box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”60px”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default” full_width=”stretch_row_content” bg_type=”image” parallax_style=”vcpb-vz-jquery” bg_image_new=”id^289|url^http://www.hotelroyal.al/wp-content/uploads/2017/06/DJI_0689.jpg|caption^DCIM101MEDIADJI_0689.JPG|alt^null|title^null|description^null”][vc_column width=”1/6″][vc_empty_space height=”20px”][just_icon icon_type=”custom” icon_img=”id^128|url^http://royal.albweb.al/wp-content/uploads/2017/06/1496933820_sea1.png|caption^null|alt^null|title^1496933820_sea1|description^null” img_width=”135″][vc_empty_space height=”18px”][vc_separator color=”custom” border_width=”5″ el_width=”10″ accent_color=”#b71234″][vc_custom_heading text=”Pamje nga deti” font_container=”tag:h3|text_align:center|color:%23ffffff” google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][just_icon icon_type=”custom” icon_img=”id^129|url^http://royal.albweb.al/wp-content/uploads/2017/06/1496946548_ic_local_restaurant_48px.png|caption^null|alt^null|title^1496946548_ic_local_restaurant_48px|description^null” img_width=”150″][vc_separator color=”custom” border_width=”5″ el_width=”10″ accent_color=”#b71234″][vc_custom_heading text=”Restorant” font_container=”tag:h3|text_align:center|color:%23ffffff” google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][just_icon icon_type=”custom” icon_img=”id^130|url^http://royal.albweb.al/wp-content/uploads/2017/06/1496946548_ic_local_restaurant_48px-1.png|caption^null|alt^null|title^1496946548_ic_local_restaurant_48px|description^null” img_width=”150″][vc_separator color=”custom” border_width=”5″ el_width=”10″ accent_color=”#b71234″][vc_custom_heading text=”Mengjesi ” font_container=”tag:h3|text_align:center|color:%23ffffff” google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][just_icon icon_type=”custom” icon_img=”id^125|url^http://royal.albweb.al/wp-content/uploads/2017/06/1496933571_Wi-Fi.png|caption^null|alt^null|title^1496933571_Wi-Fi|description^null” img_width=”155″][vc_separator color=”custom” border_width=”5″ el_width=”10″ accent_color=”#b71234″][vc_custom_heading text=”Wi-Fi” font_container=”tag:h3|text_align:center|color:%23ffffff” google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][just_icon icon_type=”custom” icon_img=”id^131|url^http://royal.albweb.al/wp-content/uploads/2017/06/1496946548_ic_local_restaurant_48px-2.png|caption^null|alt^null|title^1496946548_ic_local_restaurant_48px|description^null” img_width=”155″][vc_separator color=”custom” border_width=”5″ el_width=”10″ accent_color=”#b71234″][vc_custom_heading text=”Ajer i Kondicionuar” font_container=”tag:h3|text_align:center|color:%23ffffff” google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][just_icon icon_type=”custom” icon_img=”id^132|url^http://royal.albweb.al/wp-content/uploads/2017/06/1496946548_ic_local_restaurant_48px-3.png|caption^null|alt^null|title^1496946548_ic_local_restaurant_48px|description^null” img_width=”150″][vc_separator color=”custom” border_width=”5″ el_width=”10″ accent_color=”#b71234″][vc_custom_heading text=”Parking” font_container=”tag:h3|text_align:center|color:%23ffffff” google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”60px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Dhoma & Suita” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23222222″ google_fonts=”font_family:Lato%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_separator color=”custom” border_width=”5″ el_width=”10″ accent_color=”#b71234″][vc_custom_heading text=”Ne hotelin tone ju do te gjeni tre lloje te ndryshme dhomash : dhoma dyshe, dhoma treshe, dhoma katershe. Disa prej dhomave kan vertet nje pamje fantastike me drejtim nga deti dhe ballkon ku ju mund te uleni dhe te shijoni kete mrekulli te natyres shqipetare.” font_container=”tag:p|text_align:center|color:%23222222″ google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][ult_content_box box_shadow=”horizontal:px|vertical:px|blur:px|spread:px|color:#f7f7f7|style:none|” hover_box_shadow=”horizontal:px|vertical:px|blur:px|spread:px|color:#f7f7f7|style:none|” bg_color=”#ffffff”][vc_single_image image=”26″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_empty_space height=”10px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Pamje nga deti” font_container=”tag:h4|text_align:left|color:%23222222″ google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:600%20bold%20regular%3A600%3Anormal”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_empty_space height=”15px”][vc_separator color=”custom” align=”align_left” el_width=”80″ accent_color=”#222222″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_custom_heading text=”Dhome Dopio” font_container=”tag:h3|text_align:left|color:%23222222″ google_fonts=”font_family:Exo%3A100%2C100italic%2C200%2C200italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_custom_heading text=”Permasa : 19 m²
Dhoma dopio eshte dhome e cila ka ballkon,e izoluar nga zhurmat dhe me ajer te kondicionuar.” font_container=”tag:p|text_align:left|color:%23222222″ google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_empty_space height=”10px”][vc_btn title=”Me teper” style=”custom” custom_background=”#b71234″ custom_text=”#ffffff” link=”url:%2Findex.php%2Fdhome-dopio%2F|||”][/ult_content_box][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ult_content_box box_shadow=”horizontal:px|vertical:px|blur:px|spread:px|color:rgb(247, 247, 247)|style:none|” hover_box_shadow=”horizontal:px|vertical:px|blur:px|spread:px|color:rgb(247, 247, 247)|style:none|”][vc_single_image image=”27″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_empty_space height=”10px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Pamje nga deti” font_container=”tag:h4|text_align:left|color:%23222222″ google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:600%20bold%20regular%3A600%3Anormal”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_empty_space height=”15px”][vc_separator color=”custom” align=”align_left” el_width=”80″ accent_color=”#222222″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_custom_heading text=”Dhome Treshe” font_container=”tag:h3|text_align:left|color:%23222222″ google_fonts=”font_family:Exo%3A100%2C100italic%2C200%2C200italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_custom_heading text=”Permasa : 23 m²
Dhoma treshe eshte dhome e cila ka ajer te kondicionuar,kabllor,dhe izolim termik” font_container=”tag:p|text_align:justify|color:%23222222″ google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_empty_space height=”10px”][vc_btn title=”Me teper” style=”custom” custom_background=”#b71234″ custom_text=”#ffffff” link=”url:%2Findex.php%2Fdhome-treshe%2F|||”][/ult_content_box][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ult_content_box box_shadow=”horizontal:px|vertical:px|blur:px|spread:px|color:rgb(247, 247, 247)|style:none|” hover_box_shadow=”horizontal:px|vertical:px|blur:px|spread:px|color:rgb(247, 247, 247)|style:none|”][vc_single_image image=”29″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_empty_space height=”10px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Pamje nga deti” font_container=”tag:h4|text_align:left|color:%23222222″ google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:600%20bold%20regular%3A600%3Anormal”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_empty_space height=”15px”][vc_separator color=”custom” align=”align_left” el_width=”80″ accent_color=”#222222″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_custom_heading text=”Dhome Katershe” font_container=”tag:h3|text_align:left|color:%23222222″ google_fonts=”font_family:Exo%3A100%2C100italic%2C200%2C200italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_custom_heading text=”Permasa : 28 m²
Dhoma katershe eshte dhome e cila ka ballkon,e izoluar nga zhurmat dhe me ajer te kondicionuar.” font_container=”tag:p|text_align:justify|color:%23222222″ google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_empty_space height=”10px”][vc_btn title=”Me teper” style=”custom” custom_background=”#b71234″ custom_text=”#ffffff” link=”url:%2Findex.php%2Fdhoma-katershe%2F|||”][/ult_content_box][/vc_column][/vc_row]